понеділок, 13 лютого 2017 р.

Вітаємо! Яку книгу останнім часом запитують у бібліотеці?  «Мандрівний замок Хаула»! Незабаром вона з'явиться у нас, чекаємо...
 «Мандрівний замок Хаула» - найвідоміший роман британської письменниці Діани Вінн Джонс. Ще більшої популярності цій книзі-фентазі додав однойменний фільм Хаяо Міадзакі, створений за мотивами книги. «Мандрівний замок Хаула»  - книга про любов, молодість, дружбу та справжню сім’ю. А ще це історія про чари, віру та надію. Цитати з книжки не тільки піднімуть вам настрій, а ще й переконають прочитати сам твір.
* "У цю мить Софі була на волосок від того, щоби втекти з дому і вирушити на пошуки щастя, але вчасно згадала: вона ж найстарша, тож їй однаково нічого не світить. Вона зітхнула і взялася прикрашати чорно-білий капелюшок."
   * " Встряти в монолог пані Ферфакс було настільки ж неможливо, як і прилаштуватися поскакати на скакалці, на якій уже скаче хтось інший. Дочекатися слушної миті непросто, але якщо вже потрапив, то потрапив."
   * "Думаю, тепер ми всі повинні жити довго і щасливо."

* "Софі подумала, що він таки справді цього хоче. Вона знала, що довге і щасливе життя з Хаулом може виявитися значно багатшим на пригоди, ніж будь-яка казка, яка закінчується цими словами, але твердо вирішила спробувати."

Немає коментарів:

Дописати коментар