вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Радимо прочитати батькам.
Серія "Життя видатних дітей" (видавництво "Грані-Т").  
 Геніями народжуються чи стають? Діти бавляться, навчаються, досліджують навколишній світ крізь призму наївного сприйняття, іноді не слухаються своїх батьків, котрі щасливо посміхаються, дивлячись на їхні перші кроки. 
Як вчасно виявити у дитини особливий талант? Як  допомогти їй вибрати правильний шлях? Сподіваємось, історії геніального дитинства , котрі написали для вас відомі письменники у серії "Життя видатних дітей", допоможуть пильніше придивитися до нестандартності вчинків та суджень своїх дітей. У книжках серії ви знайдете цікаві ситуації і зможете прослідкувати, як у різні часи та в несхожих культурах діти ставали видатними особистостями. А чудові ілюстрації допоможуть уявити - якими ж вони були. . .
(Кожна книга серії містить п'ять оповідань сучасного українського письменника про дитинство відомих людей різних часів і народів.)


Андрій Кокотюха про Луї Буссенара, Томаса Майна Ріда, Миколу Миклухо-Маклая, Рафаеля Сабатіні, Роберта Луїса Стівенсона
Андрій Кокотюха – сучасний український письменник – обрав п’ять історій з життя всесвітньо відомих особистостей і створив оповідання про їхнє дитинство та захоплюючі мандри. Книга для непосидючих мандрівників та першовідкривачів.           
Валерій Воскобойніков про Йосипа Прекрасного, Архімеда, Миколая Чудотворця, Феодосія Печерського, Авраама Лінкольна, Джона Ленона, Білла Ґейтса
Валерій Воскобойніков дає нам змогу зазирнути в дитинство людей, імена яких залишаються символами свого часу.Ця книга для тих, хто мріє вписати й власне ім’я в історію
Андрусяк Іван про Дмитра Туптала (святого Димитрія Ростовського), Григорія Квітку-Основ’яненка, Тараса Шевченка, Ніла Хасевича, Олексу Довбуша
Дитинство завжди сповнене пригод і несподіванок. І все ж у кожного з нас у дитинстві рано чи пізно, але неодмінно трапляється така пригода, яка позначається на всьому подальшому житті. Вона може бути веселою чи сумною, феєричною чи глибоко внутрішньою, доброю чи й не дуже - але якщо в тебе, любий читачу, її досі не було, це означає лише те, що вона ще попереду!
 Ці та інші книги серії чекають своїх читачів. 
        Р а д и м о     п р о ч и т а т и!

Немає коментарів:

Дописати коментар