суботу, 3 листопада 2018 р.

Нові книги. Серія "Дивний детектив".
Дуже вчасно (канікули - час читати!) наше ДЕТЕКТИВНЕ АГЕНСТВО поповнилося цікавою серією книг "ДИВНИЙ ДЕТЕКТИВ"
Інколи життя тих, кому від 12 до 16 років, скидається на детектив зі справжнісінькими розслідуваннями, карколомними пригодами, небезпечними пошуками загадкових предметів і цікавими незнайомцями, котрі допомагають розкрити таємницю. Кмітливість, розум, наполегливість і допитливість – невід’ємні помічники головних героїв усієї серії «Дивний детектив – 08». Саме такі історії, створені відомими українськими письменниками, увійшли до цієї серії . Сподіваємося, що інтрига детективів примусить усіх, хто почне читати,  з нетерпінням чекати продовження пригод.

Андрій Кокотюха «Колекція гадів»
Коли розум і сила не просто знаходять спільну мову, а й стають партнерами, - жди успіху. Навіть якщо доводиться протистояти не кому-небудь, а директору власної школи, який і без того має на тебе зуб.      
Надемлінський Олексій «Бюро віртуальних розслідувань. Про місто, що зникло»
Що робити двом дванадцятирічним друзям, коли на карті губиться одразу ціле місто?А дорослі на всі питання або поблажливо-загадково посміхаються, або просто відмахуються   
Олесь Ільченко «Смертельний круїз»
Довідавшись про літературний конкурс, п’ятеро друзів-однокласників вирішують написати спільними зусиллями детектив.
Наталка та Олександр Шевченки «Команда Мрії: Все в шоколаді»
Новорічні та Різдвяні свята – улюблений час дітлахів та… зловмисників. Адже люди стають добрішими, довірливішими, менш уважними та підозрілими, а грабіжники раді з цього скористатись.
Запрошуємо! Книг багато - всім вистачить!

1 коментар: