понеділок, 25 березня 2013 р.

Вітаємо вас,  прихильники книги та читання! 
Читаючи, ви отримуєте   з  книги нові знання, нові враження, але при цьому віддаєте їй, книзі, свої думки, свої почуття, образи, фантазії. Саме в цьому є духовна сила кожного з вас, наші любі читачи! Сьогодні для вас є гарні новини!
19 березня у Центральній дитячій бібліотеці святково і урочисто проходив конкурс "Найкращий читач 2013 року". Діти - кращі читачі від бібліотек міста - зібралися у бібліотеці не тільки для зустрічі зі своїми улюбленними літературними героями, але й для змагання.
Нашу бібліотеку на конкурсі представляли постійні читачі бібліотеки, знавці літератури, прихильники читання - Волобуєва Дарина, Яценко Данило, Зайцева Катерина та Спічка Марія.
Конкурсантів гостинно зустріли Шерлок Холмс і доктор Ватсон. Саме вони перевіряли знання та кмітливість юних конкурсантів. 
Марійка з захопленням розповіла про книгу Дмитра Ємца "Мефодій Буслаєв".
Данило зачитався книгою Валентина Бердта "Юрко Циркуль та інші", а Дарина з Катериною - розповідали про  свої улюбленні книги - "Артур і мініпути" Люка Бессона та про книгу Любко Дереша "Дивні дні Гані Грак"
Шерлок Холмс (ліворуч) задавав непрості запитання учасникам конкурсу. Відповіді  знали  майже всі!

Жваво пройшов конкурс, де треба було підібрати одяг для літературного героя.
Устименко Георгій (6кл) та  Новожилова Єлізавета (7кл) стали переможцями!
В І Т А Є М О !!!   Вони стануть учасниками обласного конкурсу "Найкраший читач" у м. Дніпропетровську.
 Цікаво? Пропонуємо і запрошуємо всіх  прийняти участь у цьому конкурсі у майбутньому році. Перший крок до цього - запис у бібліотеку для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар