суботу, 30 березня 2013 р.


Вітаємо! 
Акція «Журнал об’єднує друзів» проходила у бібліотеці на протязі трьох місяців – діти мали змогу подарувати бібліотеці журнали, які самі вже перечитали.


Під час весняних канікул акція набула свого завершення.За цей час бібліотека отримала від дітей більш ніж 50 примірників періодичних видань.
Це такі періодичні видання російською мовою: «Познай историю с Волли», «Супергонки», «Бумка», «Ухтышка», «Скубиду», «Человек-Паук», «Черепашки Ниндзя». «Трансформеры», «Нарисуй-ка»  та українською мовою: «Вінні та його друзі», «Чарівна принцеса».

 Наша подяка читачам бібліотеки – Бакланову Владу, Іванюк Катерині, Логунову Андрію, Новак Інні, Новікову Андрію, Сергієву Кирилу, Семерні Станіславу, Столяр Олександрі, Ухватову Ярославу, Хамазє Єгору, Новіковій Риммі.

Ми, бібліотекарі філії, щиро дякуємо вам, наші друзі і помічники! 
Зараз  ці  журнали з задоволенням дивляться, читають всі користувачі нашої бібліотеки від  дошкільнят до старшокласників. 
 Для дітей, що зацікавилися цими журналами,бібліотекар Голубєва С.С. провела огляд "ЦІКАВИНКИ ЗІ СТОРІНКИ" та запропонувала вибрати перілдичні видання для читання вдома. А читачі запропонували, щоб ця акція тривала і далі, адже спілкуватися у бібліотеці з друзями та робити подарунки приємно у будь-який час.Ми згодні з нашими щирими читачами: зустріч з гарною книгою або журналом завжди додасть нових яскравих вражень життю.
       

Немає коментарів:

Дописати коментар