неділю, 16 серпня 2015 р.

Літературна новинка

Вітаємо!
Видавництво «Кальварія» готує до Дня Незалежності літературну новинку – роман «Вакансія для диктатора» Сергія Батурина. Письменник намагатиметься з’ясувати, чи легко втрачати владу, наскільки вона взагалі змінює людину, на які вчинки провокує. 
Автор пояснює: «Диктаторами, як на мене, стають люди з особливим складом розуму й характеру. Зазвичай публіці диктатори цікаві в періоди найбільшої могутності. Мені як письменнику значно цікавіший момент, коли крісло гойдається під зверхником, безмежна влада на очах вислизає з рук, а вчорашні покровителі роблять ставку на іншого. Як тоді поведеться вчорашній правитель, як вчинять його, здавалося би, вірні споборники й побратими, його близькі й навіть рідні? І на що готовий піти він сам для збереження влади, що часто-густо дорівнює збереженню життя? Чи направду в цей момент в диктатора виявиться аж такий масштаб особистості, який видавався ще недавно йому самому й ввижався його підлеглим?» Видавці роману обіцяють захопливий сюжет, актуальність теми та непередбачуваний фінал.
Сергій Батурин – письменник, перекладач, автор дванадцяти романів і публіцистичної хроніки, лауреат низки літературних премій, 
серед яких «Коронація слова» та премія імені В. Короленка.
cultprostir

Немає коментарів:

Дописати коментар