пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

ОСІНЬ
Нині осінь нас чарує,
Неповторна, чарівна,
Різні барви нам дарує
І дивує нас вона.
Виглядає так казково
Восени і парк, і гай,
Розмаїттям кольоровим
Прикрашає осінь край! 
(Богдан Чалий)

Вітаємо!
Канікули кличуть до бібліотеки, адже є нові книги.... на всі смаки. Ось тільки деякі з них:

Сергій Гридін
“Федько у пошуках чупакабри”
Зустрічайте вже знаного віруса Федька і його нові пригоди!
Справді, Федько зовсім покинув бешкетувати, тепер він потрапляє у вир подій в селі у тітки свого приятеля Сашка Біленького і, нарешті, відкриє світові таємницю: хто ж такий той страшний чупакабра?..

Барбара Космовська   «Буба: Мертвий сезон»
Продовження зворушливо-іронічної історії про   життя–буття Буби з’явилося в українському перекладі Божени Антоняк. Якщо не читали початку, не біда, з  Бубою вартує познайомитись у будь-якому випадку.  Бо ніде не зустрінеш дівчини з таким жагуче-рудим  волоссям, з розкішними червоними мартінсами і з неймовірним хистом до гри у бридж…

«Калейдоскоп цікавих знань»
Давненько ми не говорили про довідкові видання, про зовсім не нудні і корисні книги, як от «Калейдоскоп цікавих знань», яка не просто наблизить учня до статусу відмінника, а й подарує неоціненний досвід, як користуватись набутими знаннями, щоб досягти бажаного результату. В «Калейдоскопі»: граматика української мови, всесвітня історія, географія і природознавство. Вибирай, що тобі до вподоби.

Дронова К. "Сузір'я казок та розповідей "
Десь там, у далекому та безкрайньому небі, де зірочки складають свої сузір’я – там народжується казка. Вона не має межі мріям і фантазіям, правді та щастю, справжній дружбі й щирим почуттям.

Немає коментарів:

Дописати коментар