середу, 28 березня 2018 р.

Класні дитячі енциклопедії з різних областей знань для розумниць і розумників з барвистими ілюстраціями і цікавим фактами допоможуть знайти відповідь на будь-яке дитяче запитання.
Малеча, що навідалася до нас 27 березня, шукали відповіді на самі цікаві дитячі "чому?": чому восени жовтіють листя, яка квітка обманює бджіл,  навіщо верблюду горб?... Енциклопедичні видання з виставки "Світ енциклопедій" як раз і знадобилися. 
 Про все на світі. Дитяча енциклопедія,— Харків: Пегас, 2008,— 112 с.: іл.
Книга допоможе вашій дитині отримати знання про навколишній світ: про те, що являє собою Всесвіт і наша планета, які тварини і рослини є на Землі, як розвивалася наша цивілізація, хто і коли придумав звичні нам речі. Короткі, але змістовні статті читаються дуже легко, а барвисті ілюстрації сприяють розвитку уяви.
Енциклопедія призначена для дітей молодшого шкільного віку.


У дитячій енциклопедії «Велика книга ЧОМУчок», юний читач знайде відповіді на багато своїх запитань — про таємниці природи і давні цивілізації, про історичні події та знамениті постаті, про тваринний і рослинний світ і про місце людини у Всесвіті та на Землі. Видання щедро ілюстроване і стане настільною книжкою для наймолодших школярів і всіх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар