четвер, 5 вересня 2013 р.

Д О Б Р О Г О     Д Н Я!

Гарна новина  для діточок і батьків! 
Серед передплатних видань бібліотеки з’явилися новачки: для самих маленьких розвиваючий журнал  «ЛУНТИК»; для дітей 6-10 років -  розважально-пізнавальний журнал «СМАЙЛИК». 
Ці  яскраві  сучасні  видання  додадуть нових радісних  вражень кожному, хто з ними познайомиться!

























У кожному номері цього журналу - історії в картинкахзагадкирозмальовкисаморобки для дітей від 3 до 6 років. В восьмому номері журнала ще можна дізнатися, як саме створюють мультфільм про улюбленого мульт-героя Лунтика. Радимо почитати!
Також щоквартально виходить спецвипуск журналу з цікавими завданнями від улюблених героїв мультсеріалу.

Зі сторінок  "Смайлика" ви зможете дізнатися про загадкових і дивовижних тварин, про чудернацькі рослини, про незвичайні явища природи та багато іншого. 







Кожного номера на вас чекає цікава подорож
 у минуле. Також у журналі «Смайлик» - головоломки, кросворди, лабіринти, фокуси та експерименти, тести , цікаві орігамі із паперу, та багато цікавої інформації для  дітей. 


З журналом «Смайлик»  діти зможуть поглибити свої знання з іноземної мови. Чотири сторінки у журналі йде на вивчення англійської мови. 
Крім того у кожному номері розігрується близько 50 призів: ролики, книги, ігри, м’ячі, дартси, диски та багато інших. У конкурсі «Веселі та смішні» кожна дитина зможе виграти ФОТОАПАРАТ (за допомогою батьків).
  Тож читайте «Смайлик», розв’язуйте завдання, висилайте ігрові талончики та ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ!


4 коментарі:

  1. Журнал Смайлик дуже цікавий. Мені 9 років і я читаю його із задоволенням. Люблю розгадувати усі завдання і мрію виграти планшет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Смайлик" подобається і всім читачам бібліотеки. А тобі бажаємо виграти!

      Видалити
  2. Мій син теж з захопленням читає Смайлик. Одного разу йому навіть пощастило виграти ролики. Від радості мало до стелі не стрибав)). Як на мою думку, журнал дуже цікавий і пізнавальний. І ще мені як мамі непосидючого і трохи лінивого до навчання сина, подобається що він майже два дні сидить розв'язує сам усі завдання зі Смайлика, бо дуже вже вони у класі змагаються між собою, хто виграє приз наступного разу. Два вечори без телевізора і комп'ютера, а з журналом - це я вважаю круто як для сучасних ждітей!!!

    ВідповістиВидалити