четвер, 8 жовтня 2015 р.

Вітаємо! На книжковій полиці  - найпопулярніші  серед наших читачів книги в останні два тижня. Знайомтеся і читайте!
Нікітінський Ю. Життя та зазвичайні пригоди Тамарочки  Павлівни / Ю.Нікітінський ; пер. Є. В. Ковальчук ; худож. Н. Чернишева. – К. : Майстер-клас, 2012. – 56 с. : ілюстр.
        Ця книга обов'язково підніме вам настрій! Розповідь про “зазвичайні” пригоди вчительки літератури Тамарочки Павлівни та її винахідливих учнів сповнена найрізноманітніших  пригод.   

Сайко О. Новенька та інші історії : повість / О. Сайко ; худож. Н. Гайда. – Львів : Видавництво Старого Лева,2012. – 185 с. : ілюстр. – (Класні історії).
       13-річним героям оповідань Оксани Сайко доводиться  зробити рішучий вибір на користь добра або зла. Так вони пізнають людей  і пізнають себе. Що робити, коли товариш в біді? Чим “віддячити” не надто доброзичливому учителеві?  Спробуйте разом їз героями цієї книги знайти відповіді на ці не прості питання.  
Сухомлинський В. Всі добрі люди – одна сім’я : збірка творів / В. Сухомлинський ; худож. О. Макієва. –
Х. : Школа, 2012. – 160 с. : ілюстр. – (Дитячий бестселер).
      До нової збірки художніх творів для дітей  увійшли не тільки твори, де дійовими особома є люди. На її сторінках ви зустрінетеся з олюдненими тваринами, рослинами і навіть природними явищами. Пронизані любов’ю до всього живого твори навчають  у кожній ситуації прислухатися не до своїх примх і амбіцій, а до голосу людського серця.
  Хрустальова О. Лісова сторожа : повість-казка / О. Хрустальова ; пер.  з рос. Н. Кирян ; худож.В. Новосьолов. – К. : Національний Книжковий Проект, 2011. – 192 с. : ілюстр. – (Детективчик).
      У зарослях таємничого лісу назріває  жахлива змова! Школа чарівних наук і всі лісові мешканці в небезпеці! Чи зуміють троє відважних  друзів: мишеня Шустрик, бабченя Жужко і жабка Гріна запобігти біді?

Немає коментарів:

Дописати коментар