четвер, 30 листопада 2017 р.

Щорічно 30 листопада  відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Але для багатьох домашні вихованці не тільки кращі друзі, але і герої, які врятували  їх життя. Пропонуємо вам кілька історій про те, як тварини зробили все, щоб зберегти життя своїх господарів.

Кот Вінні

Коли будинок наповнився чадним газом, Вінні застрибнув на свою сплячу господиню і почав дряпати її і голосно нявкати. Коли та прокинулася, то вона з трудом могла піднятися з ліжка і набрати  911.
"Якби не було Вінні, який кричав і дряпався, нас би не було тут сьогодні", - сказала господиня Вінні
Сім'я вважає, що витік газу стався через поломку газорозподільної системи в підвалі будинку. Медики сказали, що ще 5 хвилин і у цій історії був би сумний кінець.

Папуга Віллі

Дворічна Ханна Кууск задихнулася б, якби не папуга Віллі. Меган Говард, няня дитини і господиня папуги, приготувала пиріг, поставила його на стіл, щоб він остигав, і пішла в туалет. Будучи в туалеті, вона почула, як папуга почав голосно кричати щось на кшталт "Мама! Малюк! Мама! Малюк!".
Коли Меган прибігла на кухню, то вона побачила надкушений пиріг і Ханну з синіми губами, яка вдавилася пирогом. Дівчинка ледь не задихнулася, але Меган швидко провела маневр Геймліха і дівчинка сама виплюнула злощасний шматок пирога.
Папуга Віллі був представлений до нагороди місцевою службою червоного хреста.

Домашня свиня Лулу

Коли у Джоанн Алтсман стався серцевий напад, вона як підкошена впала на підлогу. Побачивши цю картину, Лулу, пузата свиня її дочки, вибігла на вулицю, після чого вирушила прямо на проїжджу частину, намагаючись звільнити рух.
Серед обурених водіїв і роззяв, знайшлася людина, що ходив в будинок за свинею і виявив Джоанн на підлозі. Жінка була негайно доставлена ​​в лікарню.

Доберман Хан

Не встиг Хан пробути в новому будинку і чотирьох днів, як він вже врятував 17 місячну доньку свого господаря. Шарлотта грала на задньому дворі будинку, як раптом Хан почав гарчати. Як пізніше з'ясувалося, Хан побачив у траві королівську коричневу змію. Він спробував відштовхнути дівчинку в сторону, щоб прибрати її подалі від того місця, але у нього не вийшло.

Тоді він акуратно взяв її за пелюшку і відкинув її на метр позаду себе.

Різкий рух Хана злякало змію, і вона вкусила його за лапу, але після наданої йому медичної допомоги, доберман-герой повністю відновився. джерело, зображення 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар