середу, 15 липня 2020 р.


Сергій Гридін став відомим завдяки дитячим повістям про Федька – прибульця з інтернету, а нещодавно дебютував і як автор тексту для підлітків «Не такий».
Казкова повість письменника "Кігтик Ковбаско"  вийшла ще  у 2015 році і у цьому читацькому сезоні стала справжнім хітом у наших читачів. Це цікава історія про хлопчика і котика, які випадково помінялися тілами.   

Отож, п’ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям – їж, гуляй і вилежуйся, скільки влізе. Проте одного ранку хлопцеві доведеться прокинутися… котом. А Ковбаскові – піти до школи замість свого господаря!  Кіт у подобі людини стикається з труднощами у школі, а хлопчик – із проблемами кота у дворі. Цікаво, що негаразди в обох друзів, по суті, однаковісінькі. Обох хвилює визнання однолітків і сутички із забіяками. Важливо, що кіт у людській подобі дає собі раду краще за людину в котячій. А отже, дитячі проблеми, які, може, знайомі й читачам, порівняно з котячими війнами за територію, утіканням від собак і пошуком їжі, здадуться не такими вже й невирішуваними. Переважно, щоб їх розв’язати, просто треба переступити свій страх…
 РАДИМО ПРОЧИТАТИ і дізнатися, якими пригодами обернулося це дивне перетворення.
 Цю та інші книги було запропоновано відвідувачам 
для знайомства під час сімейних голосних читань 
"Приголомшливі хіти сезону"  

 Дізнатися більше про С. Гридіна

Немає коментарів:

Дописати коментар