середу, 8 липня 2020 р.

Прес-мозаїка «Читаємо завжди, читаємо разом»
Пропонуємо журнали, які  стануть вам помічниками у навчанні, дозвіллі, адже на їх сторінках-багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, що поповнять ваші знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу.

 Для молодшого шкільного віку:

Журнал «Колобочок» містить різноманітні матеріали, спрямовані на розвиток пізнавальних, творчих здібностей у дітей. У ньому публікуються як відомі українські дитячі письменники, так і місцеві автори, а також молоді автори-початківці та дописувачі з різних регіонів нашої держави і члени редколегії. Журнал багато й гарно ілюстрований. Щономера у ньому, крім тематичних матеріалів до різноманітних державних та народних свят і пам’ятних дат, друкуються казки, вірші, лічилки, загадки, сторінка англійської мови, вміщуються цікаві ігрові завдання, кросворди, саморобки з паперу, розмальовки тощо – для кожної вікової групи дітей, як дошкільнят, так і учнів молодшої школи.
Особливо подобається дітям розв’язувати математичні, мовні, літературні завдання, які виховують у малечі уважність, спостережливість, логічне мислення і за допомогою яких у дітей проявляються їхні індивідуальні здібності на нахили, про що наші маленькі читачі та їхні батьки надсилають вдячні відгуки на адресу редакційного колективу.
Онлайн
 Не одне покоління українців знає, що "Малятко” – чудовий дитячий журнал, який тішить своїх маленьких читачів оповіданнями й віршиками, загадками і саморобками, розмальовками і кулінарними рецептами. А ще тут є різні конкурси: "Мої бабуся і дідусь”, "Добра справа”, "Ми – маленькі українці”. Разом із "Малятком” можна всією родиною малювати, складати вірші та оповідання. "Малятко” стане вашим незамінним другом!
ОНлайн
Розваги, вірші, казки, комікси, ігри та багато корисної інформації пропонує тобі журнал "Пізнайко”. З ним ти можеш здійснити веселі мандрівки, дізнатись багато нового, водночас вивчати англійську і російську мову. Адже цей ігровий журнал виходить також російською і англійською мовами, причому усі три версії – різні за змістом та художнім оформленням.
Розважально-пізнавальний журнал для дітей „Яблунька” видається з 1997 року. Для всіх веселих, розумних, допитливих та кмітливих: захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди, нескладні рецепти смачних страв на „Веселій кухні”, фото та листи маленьких дописувачів, адреси для листування у рубриці „Шукаю друзів”, школа здоров’я та гарних манер, святкові вітання та привітання з днем народження. Кросворди, математичні забави, узори для вишивання, смішинки-веселинки, розфарбовки, конкурси дитячих малюнків, іграшок-саморобок, флористики, вишиванок тощо. Вікторини, ігрові завдання з призами для дітей та подарунками для батьків і ще багато цікавого й корисного для дошкільнят і школярів.

Для середнього шкільного віку:

Журнал "Куля” ми читаємо,
  Про все на світі знаємо.
  Що нового відбувається
  Що цікавого трапляється,
  По країнах далеких мандруємо,
  В замках чарівних гостюємо,
  В навчанні "Куля” помічник
  І про дозвілля дбати звик.
  Тамуєш подих і чекаєш,
              Отож, журнал "Куля” навчає, розважає, відкриває багато нового та цікавого. З його сторінок ти дізнаєшся про різноманітний світ природи, зможеш помандрувати просторами нашої Батьківщини. А ще – поспілкуватися із своїми однолітками, розповісти про себе, свої захоплення. Ну і, звичайно, тут є багато різноманітних ігор, головоломок, веселих завдань та конкурсів.

Онлайн

Дитячий розважально-пізнавальний журнал "Моє хобі", який допоможе знайти своє хобі. У кожному номері - багато цікавої інформації з різних галузей знань, майстер-класи, кросворди, головоломки, конкурси.   


"Однокласник"- цей корисний і цікавий журнал визнаний в 2005 році кращим молодіжним виданням України. Нові оповідання, новели, пригоди, консультації психологів, візажистів, сканворди, ребуси, постери вітчизняних та зарубіжних зірок, корисні поради від "Салону краси”, "смачні рецепти” чекають тебе, юний друже, в кожному номері "Однокласника”. А якщо ти ще любиш змагатися, тоді готуйся показати свою ерудицію в конкурсах, які знайдеш на сторінках журналу. "Однокласник” допоможе тобі бути найкращим!

 Цікавий пізнавальний журнал для дітей "Смайлик". Логічні завдання, кросворди, експерименти, англійська. У кожному номері багато призів. Хто СМАЙЛИК читає - завжди настрій гарний має! 


Журнали дітям онлайн: ЧИТАЙ і РАДІЙ!



Немає коментарів:

Дописати коментар