суботу, 8 квітня 2017 р.

Вітаємо!
Продовжуємо знайомити вас з новинками:
Книги для малечі
     Радимо прочитати:
Винничук Ю. Гопля і Піпля. – Харків:Бібколектор, 2016. – 24 с.
      Це перша книжка із серії казок про веселі пригоди двох чеберяйчиків — Гоплі та Піплі. Чеберяйчики давно відомі як персонажі української міфології, але у цих казках ми вперш можемо з ними познайомитися ближче. Гопля і Піпля вирішили збудувати хатку. А що і цього вийшло, дізнаєтеся з книжки відомого українського письменника Юрія Винничук, ілюстрованої чудовою художницею Юлією Пилипчатіною.
Джерело

Винничук Ю. Перекладенець. – Харків:Бібколектор, 2016. – 24с.
 Це друга книжка із серії казок про веселі пригоди двох чеберяйчиків — Гоплі та Піплі. Уже знайомі нам чеберяйчики вирішили запростити гостей та пригостити їх смачнючим пирогом-перекладенцем. Та от халепа: де роздобути усі складники для нього? Але на допомогу чеберяйчикам приходят їхні гості — водянки, гаївки, козарики і навіть пані Гусялапка. Ці незвичані кумедні герої оживають в уяві маленьких читачів завдяки зворушливим ілюстраціям чудової художниці Юлії Пилипчатіної.
        
 Йозеф Чапек. Оповідання про песика й кицю. Як вони разом господарювали та ще багато про що. — Х.: Віват,  2016. — 80 с.: іл. — (Мрійники).
А чи знаєте ви, що десь зовсім поруч, можливо, на сусідній вулиці, живуть і самі господарюють… песик та киця?
Не вірите? Тоді скоріше відкривайте книжку знаного чеського письменника Йозефа Чапека! І познайомтеся з милими й добрими тваринками, які чого тільки не вміють: і мити підлогу, і пекти торт, і навіть давати вистави! А головне: вони дуже полюбляють веселитися з дітками! Завітайте до песика й киці на гостини!

Немає коментарів:

Дописати коментар