четвер, 20 грудня 2018 р.

Очікування  Нового року  дуже радісний момент.
Щоб у наших дорогих читачів був новорічний святковий настрій, відчуття гостинності і  домашнього тепла, відділ універсальних фондів для дітей  причепурився до новорічних свят.
Інтер'єр заіскрився сніжинками, новорічною мішурою і гірляндами. Для створення всієї новорічної інсталяції знадобилися самі прості речі: старі шпалери, картон, білий і кольоровий папір, голуба тканина, блискучі гірлянди, вата, клей, ножиці… І ще –   бібліотечне натхнення, вмілі руки бібліотекарів, гарний настрій. 
Зустрічає читачів Зима-красуня, вона гостинно запрошує радіти зимовим святам  і маленькому  білосніжному пухнастому сніговичку та візерунчатій ялинці, зробленої із сніжинок. Поруч з величною фігурою Зими - власноруч зроблена з паперу і мішури ялинка. Це – виставка-вітання «З Новим роком!». Цікаво, що прикрашають ялинку кульки-вітання від літературних та казкових героїв. Всі охочі мають змогу відгадати, хто саме передав новорічні побажання. На виставці також представлені цікаві книги новорічної  тематики.
Святково прикрашений "бібліобус" везе книги і іграшки мешканцям  засніженого містечка, де у кожному віконці яскраві вогники та щасливі обличчя діточок. Свято наближається!
                                     З а п р о ш у є м о!

Немає коментарів:

Дописати коментар