пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Наближається Новий рік -  чарівне, яскраве, гучне свято з морем подарунків, сюрпризів, бажань. Його зустрічають вдома і на роботі, в школі і дитячому садку ... Свій внесок в створення загальної атмосфери свята в місті внесла і наша бібліотека.
 Завітайте у наш відділ! Для батьків і дітей -  "Зимові забави і книжкові чари" - це і назва святкової книжкової виставки, де книголюби у віці  від 2 до 14 років знайдуть цікаві твори новорічно-казково-пригодницької тематики і головна тема оформлення інтер'єру, який заіскрився сніжинками, мішурою, гірляндами, новорічними іграшками, і взагалі перетворився на всіма улюблену казку Ернста Теодора Амадея Гофмана "Лускунчик і Мишачий король". Казкове  місто, яскрава ялинка, пакунки-подарунки, величезний головний герой казки, сміливий і рішучий, а ось і святкова кімната, де дівчинка Марі з братом Фріцем роздивляються іграшки,радіють в очікуванні чуда, а з вуглів виглядають миші - готуються до чогось не зовсім святкового... 
Запрошуємо читачів і друзів  зануритися в святкову передноворічну атмосферу чарівної казки, яка створена для вас бібліотекарями.





Немає коментарів:

Дописати коментар