четвер, 24 квітня 2014 р.

                         Вітаємо! 
Нещодавно діти-користувачі нашої філії прийняли участь у літературно-музичній імпрезі “Сто червнів у мені цвіло, сто скрипок у мені бриніло”, яка відбулася у читальній залі Павлоградської  міської центральної бібліотеки і була  присвячена  75-річчю від дня народження павлоградської поетеси Г.П. Світлічної. 
В святково оформленній залі  зібралися шанувальники таланту жінки-легенди, поетеси, літературної святині Придніпров’я.
     У виконанні учнів загальноосвітніх шкіл міста, учасників літературних клубів при бібліотеках “Майстерність і натхнення”,“Культурне єднання” та “Арт-толока”, артистів естрадного театру “Елен” та працівників закладів культури прозвучали під “живий” супровід її безсмертні поетичні рядки, музичні та поетичні присвяти від вдячних земляків-послідовників та шанувальників.

Вірші поетеси читали і користувачі нашої філії: Зайцева Катерина (ЗОШ №8, 7-А клас), Страус Вероніка, Найденко Альона, Шкурупій Катерина, Ходотай Карина (ЗОШ №7, 4-Б клас) у музичному супроводі у виконанні Котєнєвій Марини та 

Гнатченко Дарини (ЗОШ №7, 9 клас)

 

Дівчатка дуже виразно, з душею розповідали вірші Ганни Світличної, затаїв подих слухали інших  учасників літературно-музичній імпрези. 
Дякуємо вам, наші любі читачі, за виконавчий талант та любов до поетичного слова! 
Пам'ять про таке емоційне вшанування нашої землячки надовго залишиться у кожному серці.
Взагалі, всіх гостей заходу вразили майстерність юних читців та музик - вихованців  3-х музичних шкіл міста. Талановиті скрипалі, гітаристи, саксофоністи та вокалісти створили неповторну атмосферу занурення у неосяжний мир мистецтва.
Бажаємо всім творчого натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар