пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

                       Вітаємо! 
   23 квітня, у Всесвітній день книги та авторського права бібліотекарі ЦБС долучилися до Всеукраїнської молодіжної бібліоночі.  Програма тематичної "Білої книжкової ночі" нашої філії була різноманітною і насиченою, адже все було незвичайно: бібліотека не зачинилася, як завжди о 17-ій годині. а навпаки, гостинно зустрічала охочих завітати на ВЕСЕЛУ КАПЕЛЮШНУ ВЕЧІРКУ.

  В час призначенний зібралися справжні друзі бібліотеки, найактивніші читачі та любителі книг. І прийшли вони не самі, а в компанії  гарного  настрою та посмішки. Абонемент, читальна зала - все  було оформлено відповідно запропонованій темі вечірки: книжкова виставка "Вся справа в капелюсі...", салон краси "Капелюшок", куточок "Капелюхи літературних героїв", галявина "Пляжна пора" для майстер-класу... А ще на гостей чекали декілька літературних і загадкових вікторин та приємних сюрпризів: модне дефіле, кінозал "Під капелюхом", нагородження солодащами кожного, дискотека, фотосесія, наприкінці - вдячність книзі - рукотворний пам'ятник "Найулюбленіша книга".  
КАПЕЛЮШНИЙ  ФОТОРЕПОРТАЖ:




















Кидай мишку, бери книжку!

Час промайнув непомітно, вечірка завершилася, діти  задоволені та щасливі вирушили додому. А бібліотекарі в котрий раз переконалися, що в будь-який час доби -
 Бібліотека + Молодість = Відмінний результат!

Немає коментарів:

Дописати коментар