суботу, 26 жовтня 2019 р.

Інформхвилина "У калейдоскопі цікавих сторінок" для дітей і батьків.
Які періодичні видання, що передплачує бібліотека, сьогодні  можна порекомендовати для дітей молодшого шкільного віку? 
     Корисним виявиться журнал «Ангелятко», зміст якого сформовано дитячими психологами та методистами. Видання дає знання про навколишній світ, розвиває логічне мислення, кмітливість та спостережливість. Доки мама читає текст, найменші дітки можуть розглядати малюнки. Школярики зможуть прочитати журнал самотужки. У кожному випуску є іграшки-саморобки. Створюючи щось власними ручками, малюк розвиватиме дрібну моторику та фантазію. А ще тут є багато казок, віршиків та завдань. 
     Журнал для дітей «Колобочок» теж розважає та розвиває водночас. Тут малюки знайдуть не тільки літературні твори, багато яскравих ілюстрацій, а й  сторінку англійської мови, логічні завдання, саморобки та інше. Особливої уваги заслуговує розділ «Поради Колобка-рятівничка». Це рубрика про те, як вести себе у небезпечних ситуаціях.  
     Журнал "Малятко"видається з 1960 року, тому відомий батькам сучасних малюків. Традиційні рубрики – «Калинчине віконце», «Прочитай сам», «Маляткова пошта», «Стежками рідного краю», «Незабутні Маляткові друзі», «Сторінка для батьків» та інші.
    Дитячий журнал «Куля» є  теж розважально-пізнавальним виданням. Зміст частково синхронізований зі шкільною програмою, але це не повторення, а доповнення пройденого матеріалу. Рубрики: «Кіноманія», «Веселі задачки», «Кулин довідник», «Шануй рідне», «Ха-ха-ха», «Світ природи», «Зроби сам», «Фотоконкурс» та інші. Фото учасників конкурсу публікується на офіційному сайті дитячого видання. Тут же є розділ з флеш-іграми, багато цікавої інформації для читачів та їх батьків.

Радимо почитати ці та інші видання і запрошуємо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар