вівторок, 15 вересня 2020 р.

  Нові книги, які надходять до бібліотеки,завжди приносять задоволення,  це радість для всіх - як для бібліотекарів, так і для юних мешканців міста. Книг надійшло багато і будемо поступово знайомитися з ними!
Сьогодні запрошуємо до знайомства з одним із найвідоміших героїв сучасних дитячих книжок у всьому світі  Джеронімо Стілтоном — головним редактором газети «Гризун», що подорожує в часі на Супермашині та прагне перешкодити котам-піратам змінити хід історичних подій.

У кожній книзі  читачі разом із головним героєм досліджують нову історичну подію, наприклад, будівництво Ейфелевої вежі чи Колізею; знайомляться з відомими особистостями минулого – Моцартом, Марко Поло, Колумбом та іншими. Треба додати, що це – КОМІКСИ для дітей дошкільного та молодшого віку і у кожному коміксі на реальних історичних фактах розгортається захоплюючий сюжет, завдяки чому діти зможуть дізнатися багато цікавого з історії світу. А головне, дітям сподобається сам процес читання, бо чудові веселі малюнки нікого не залишать байдужим!
Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар