вівторок, 23 березня 2021 р.

 Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання обов'язково повинен починатися з найкращого, тому сьогодні третьокласники дізналися про кращого українського дитячого письменника Всеволода Нестайко  і його книги. 
Це саме в його творах герої не марнують часу, а весело й цікаво проживають кожен день! Нудьгувати читачам Нестайка  ніколи, бо кожна мить, кожна зустріч дарує щось незвичайне та захоплююче.
"Пригоди близнят-козенят", "Чарівні окуляри", "В Країні Сонячних Зайчиків", "Про комарика Зюзю", "Дивовижні пригоди в лісовій школі" та інші цікаві твори письменника було запропоновано бібліотекарем для читання любознайкам.
 Діти дізналися про факти біографії Всеволода Зиновійовича, про тяжке дитинство і добрий гумор, безжурний характер, довгий і плідний творчий шлях. 


У вікторині за творами В. Нестайка «Загадки Колька Колючки» приймали участь всі діти, адже всі знайомі з Колькою-Колючкою і Косею-Вуханем, друзями з лісової школи.
Час промайнув непомітно, діти роздивлялися і читали книги, журнали, обирали додому найцікавіші.
Наприкінці бібліотекар запропонувала всім взяти участь в онлайн конкурсі малюнків "Мій улюблений супергерой зі сторінок книг" (до 31 березня)
Дякуємо вчителю і сподіваємося на подальшу  плідну співпрацю!  

Немає коментарів:

Дописати коментар